Reklama

sobota, decembra 01, 2007

Tesco - Lamač

Dnes som po dlhšej dobe bol v TESCO - Lamač. A musím začat s kritikou. Ako vo všetkých hyper a sumermarketoch na Slovensku najslabším miestom sú pokladne. Po chvíľke, keď mi bolo jasné že to bude na dlhšie som pustil stopky. Posúdte časy na stopkách:

Čas v rade: 9:19 min
Čas blokovania: 10:42 min
Čas do dostania bloku: 11:15 min

Celkový nákup bol za 589.20 SKK, a mal 12 účtovných položiek. Naviac jedna položka bola zbytočne nablokovaná, nakoľko som mal 2 rovnaké balenia.

Počas státia v rade, a úplne geniálnej marketingovej stratégie "Dajme okolo zákazníka veci ktoré nepotrebuje" manželka objavila vianočný baliaci papier. Celkom pekný, štvormetrový. Ale koľko stojí? Hneď vedľa nás bola "hlavná pokladníčka", tak som sa jej spýtal. Najprv pokrčila plecami, a ukázala na pokladníka. Tak som sa nedal, a udrel na ňou s odvolaním na zákon že tovar musí mať zverejnenú cenu, a že keď tam cena nie je, nech sa postará o náprvu. Jej odpoveď, ako odpoveď asi všetkého personálu marketov, bola v zmysle "Čo ja mám s tým". Nakoniec keď som sa nepobral preč - veď aj kam, keď som stál v rade, cenovku našla. Bola zakrytá iným tovarom... A cena cca 75 SKK, trochu veľa nie?

Čo dodať k tomu dodať? Zákazník na Slovensku sa uspokojí s diktatúrou ***marketov. Nevie povedať čo chce, nevie sa ohradiť na to, čo sa mu nepáči. Určite sa aj Vám stalo, že cenovka tovaru chýbala, alebo tam bola iná. Treb sa na to OZVAŤ, žiadať nápravu! Zákony stoja na strane zákazníka!

V Tesco Lamač som platil 1.12.2007 o 18:42 hod.

Žiadne komentáre: