Reklama

piatok, februára 15, 2008

Nemocnica Kramáre

Každodenne chodím autom okolo nemocnine na Kramárach, a vždy je to tam dopravná kuca-paca. Dosť často mi cesta z Dúbravky na Patrónku trvá kratšie, ako cesta z Patrónky na Kramáre (Naštastie odkedy je otvorený tunel Sitina, upravil sa aj čas zelenej na odbočenie na Kramáre, a netrvá to až tak dlho...). Niekoľko bezplatných parkovacích miest pred nemocnicou je obsadených, a veľa áut parkuje divoko. Niektorí idúci od Patrónky chcú odbočiť na platené parkovisko doľava. A už máme cestu zapchatú. Ak sa posunieme len o pár metrov ďalej, niekoľko áut čaká na parkovanie pri takmer vždy plnom parkovisku pred "detskou nemocnicou", a zas sa nedá pokračovať. Autá neumožňujú cestu ďalej. A ešte skúste niekoho vyložiť alebo naložiť do auta. Na toto tu nie je priestor.

Osobne by som sa prihováral na zrušenie parkoviska pre nemocnicou, a urobiť tam zónu krátkeho státia, tak ako na letiskách, na vyloženie/naloženie. Určite by ubudlo situácií kedy niektorí vodiči zapnú všetky štyri smerovky uprostred cesty, a ľudia vystupujú.
Zároveň by na parkovisko pred "detskou nemocnicou"mal byť vytvorený odbočovací pruh, alebo proste pri plnom parkovisku zákaz odbočenia, aby autá neblokovali premávku.

Žiadne komentáre: