Reklama

piatok, marca 07, 2008

Výkal - Exkrement

Na psí výkaľ si človek postupne zvyká. Osobne ma to veľmi rozčuluje, ak niečo takéto vidím. Pre psíčkara, ktorý si neodprace výlučok svojho štvornohého miláčika, by mal nasledovať trest: strčiť mu tam jeho vlastný nos. Možno by hneď bolo čistejšie.

Človeka ale viac pobúri, keď narazí na niečo takéto, a ešte k tomu ľudské. Mne sa to stalo v stredu večer. Prichádzal som domov, a priamo vo vchode, pri schránkach, dokonca na dvoch miestach bolo takéto čosi. A ešte dnes ráno (piatok) tam boli zbytky. A kto to urobil?

Nejaká žena, ležala tam pod vplyvom alkoholu alebo iných omamných či psychotropných látok. Nedala sa identifikovať, škoda, asi by som spravil fotodokumentáciu. Vchod sa zamyká, tak pravdepodobne tu aj býva. A doteraz ona nenašla v sebe zodpovednosť, a neupratala to, čo spáchala.

                                                      Čo urobiť takému človeku?

4 komentáre:

eMDi povedal(a)...

urobit hambu na cely vchod

vana povedal(a)...

Nuz keby dotycna "dama" bola identifikovatelna, asi by tu mala aj fotku ;)

eMDi povedal(a)...

to musel byt "nadherny" pohlad ...

ivana povedal(a)...

mam dvoch psov nikdy by som nedopustila aby po nich zostali vykali,,uz duplom nie vo chode kde zijeme,,,ale vsak mam susedu ktorej vadi ked prejdeme len okolo jej dveri,,,tak musi vystrcit von hlavu a frflat na psou,,a mat drze poznamky...vsak povecte mi,,,co to je za clokeka ktory neznasa zvierata,,,,a zneprijemnuje mi zivot,a este k tomu moje havny su dost mierumilovne,,,ale ked shery ju zbada vrci na nu citi z nej negativitu,,,sranda ako to vedia vycitit.Zase malinka bambulka by sa s kazdim hrala,,,je to take este dvovercive stvorenie.ALE VSAK Suseda ju okomentovala ze ake to je vtierave,,,,Ale vzdy viem kedy je za dverami lebo shery vrci