Reklama

piatok, mája 22, 2009

Dovolenka 2009 - Chorvátsko

Aj tento rok som sa rozhodol pre dovolenku v Chorvatsku. Voľba už tretí rok po sebe padla na cestovnú kanceláriu adriatic.hr. Z bohatej ponuky ubytovaích zariadení sme si vybrali apartmán v dedinke neďaleko Trogiru (presné miesto prezradím s dojmami a poznatkami po návrate).







Adriatic.hr veľmi rýchlo reaguje na vaše požiadavky, a rýchlo odpovedá (v pracovnej dobe). Výber dovolenky aj so zaplatením akontácie vo výške cca 1/3 prebehol v čase kratšom ako 24 hodín. S kamarátom sme v stredu večer vybrali miesto, prekonzultovali ho s rodinou, a ráno zarezervovali, v čase krátko po 8.00 hod. O 11.15 prišlo potvrdenie rezervácie a voľnmej kapacity s linkami na platbu. Osobne uprednostňujem platbu kartou, pred platbou cez zahraničný bankový prevod. A po zaplatení vo večerných hodinách do cca 30 minút prišiel voucher.



Naviac sme získali: vernostnú zľavu, nakoľko využívame opakovane služby adriatic-u, bonus vo výške 5% pre rozhodného klienta, a vybraný objekt mal ďaľšiu zľavu z rezervácie. Teda nakoniec sme teda namiesto 899,- € platili za ubutovanie 645,- € (teraz 215,- €, zvyšok na mieste).

Ak teda ešte hľadáte kam sa vybrať na dovelenku, služby adriatic.hr odporúčam. Ich stránky majú aj slovenskú jazykovú mutáciu. Pozor: Ak ste ešte necestovali cez adriatic.hr, môžete získať 5% bonus, na základe odporúčania... Ak chcete vedieť ako na to, napíšte najlepšie do komentárov, poradím...

1 komentár:

Anonymný povedal(a)...

Video poker is nice way|a good way|an effective way} to follow before you step up to as} a reside poker desk. We have three High Limit Rooms, located in several areas of the on line casino, so you'll never be far from the 우리카지노 motion. Get full entry to all options within our Corporate Solutions. To use individual functions (e.g., mark statistics as favourites, set statistic alerts) please log in along with your private account.