Reklama

pondelok, novembra 02, 2009

Banky - vrchlol nenažranosti

Od 1. novembra 2009 trio najväčších bánk zmenilo svoje cenníky. Niektoré o tom pomlčali, niektoré zmenu označili ako pozitívum pre klienta. Každopádne odporúčam, dôsledne si preštudujte cenníky!

Ako prvá prišla so zmenou Slovenská Sporiteľňa. Balík jej služieb stojí 4,90 €, a zahŕňa všetky operácie na účte. Klient by nemal platiť nič naviac. Sumu platieb si môžete znížiť vernostným programom v podobe uskutočnebých platieb. Za platbu vám bude pripísaných 0,5% z transakcie. Uvedené sa týka len nových klientov. Starí klienti majú naďalej svoje balíčky.

Druhá banka, ktorá vyvolala viac diskusií je Tatra Banka. Tá pristúpila ku zmene všetkych balíčkov služieb na jeden jediný, a to pre všetkých klientov. Cena Tatra Personal je 5,00 € mesačne. Dodatočne nie sú účtované ďaľšie poplatky,a je zavedený vernostný program. Asi najdosiahnuteľnejšia zľava je: Pri 10 platbách platobnou kartou vám bude poskytnutá zľava 50%. (Viac o zľavách.)

Tretia zmena ktorú som zaregistroval až dnes, je zname v portfoliu VÚB banky. Nanápadne bola zmenená položka pri platbách debetnou kartou u obchodníka z 0,00 € na 0,15 €. (Viac v cenníku.)

Žiadne komentáre: