Reklama

streda, januára 02, 2008

10 naj udalostí za rok 2007

Dnes som obdržal pozvánku do blogerskej reťazovky od eMDi-ho.

  1. Začal som blogovať. Až tak veľa tomu nedám, ale snažím sa :) Ak chcete blogovať, potom musím spomenúť www.blogger.com. Tu môžete za pár chvíľ začať. A k tomu patrí aj mail od googlu.
  2. Stal som sa Bc. Začal som študovať popri zamestnaní, a podarilo sa mi zatiaľ získať titul Bc. Pokračujem aj ďalej, dúfam že o 2 roky skončím ako Ing.
  3. Oženil som sa. V apríli, po viac ako 5 rokoch som sa oženil so svojou Bábovkou.
  4. Oddych počas dovolenky. Bol som na dovolenke v Chorvátskom Orebiči. Oddýchol som si, strávil som 11 dní pri mori, a z práci mi volali len asi 2-krát.
  5. Sklamanie. Vždy sa nájdu ľudia, ktorí Vás sklamú. Hlavne keď nevedia pochopiť, že človek má aj iné záujmy a priority.
  6. OS roka. Pre mňa je to operačný systém Ubuntu. Linux na serveri používam už dlho, ale Ubuntu či Kubuntu si môže vyskúšať ktokoľvek. A dá sa v ňom pracovať.
  7. Komunikácia. Ak hovorím o komunikácií všeobecne, tak potom musím povedať pozitívum o Jabberi. Vo firme sme rozbehli intranetový jabberd, takže komunikácia nelezie nikam von.
  8. TV program. Aj s manželkou pozerám seriál LOST. Netrpezlivo čakám na premiéru na ABC.A hneď sledujem. Teraz čakám na 4 sériu, ktorá má byť vo februári. Už sa teším. Neviem pochopiť, prečo tento seriál má na Slovensku nízku sledovanosť.
  9. Schengen. Konečne je to tu, taká malá sloboda. Cez hranice sa dá prejsť bez zastavenia, ukázania dokladov. Tým ktorý to nezažili, sa to ťažko vysvetlí.
  10. Hra. Čas na nejaké hranie nemám. Ale občas, ak mi ostane chvíľka, tak si rád zahrám SUDOKU. V mobile mám M-Sudoku, a úplne mi postačuje.
A komu predať ďalej štafetu? Momentálne nemám nápad, ale kludne sa pridajte a pripíšte sa do komentáru.

1 komentár:

eMDi povedal(a)...

ad 2: drzim palce :)
ad 6: linux rulz :D:D