Reklama

piatok, januára 11, 2008

Billa - Saratov VIII.

Od dnešného dňa pridávam predajni Billa - OC Saratov ďaľší prívlastok: diskontná predajňa. Manželka pri predieraní sa regálmi našla olivový olej extra virgin Franz Josef 0,5 l balenie v akciovej cene 79,90 Skk. Povedla si dobrá cena, a ajhľa nad cenovkou bol iný ojel. Na to skúsený "nakupovač" nenaletí. Tak hľadala, pozrela za prvý rad flašiek, a nič.

Keď som k nej dorazil, tak už bola nespokojná. Nakoľko ale poznám praktiky tohoto obchodného reťazca, tak som pátral vysoko nad hlavou, na regaloch po krabici s takýmto názvom. A našiel som. Ale čo teraz, keď je to vo výške cca 3 metre? Kde je obsluha? Zas ju hľadať po celom obchode? Naštastie opodiaľ bol rebrík.

Tak začala moja akcia Olej. Rebrík som si ho vzal, vyštveral sa pre krabicu, zložil ju. Skrtutkovačom čo mám ako prívesok na kľúčoch som prerezal pásku na krabici a dostal sa k vytúženej flaške. A mám z toho radosť!

Billa Saratov má u mňa zas pár mínusových bodov.

Na záver akcie ma napadlo, čo by mi povedal personál keď by som sa chcel dopátrať či tento tovar majú. Predpokladám odpoveď: "Ak nie je vyložený, nie je."

1 komentár:

Unknown povedal(a)...

jej co som tu nasla? billa v saratove nieje "diskontna predajna" ale TA NAJHORSIA PREDAJNA!!!! stare ovocie,zo zeleniny uz "tečie" vsade mušky,,no hruuuza,,,rada pri kassach aj na pol hodinu,chlieb zabudnite ze kupite okolo 18:00 aj ked do zatvorenia je este pekne dlho...raz som mala tu cest si kupit z nechutneho spinavehi mraziaceho pultu Magnum,,,ked som ho rozbalila,tak sa na mna vysypala cokolada na marne kusky a roztecena zmrzlina,,isla som to hned reklamovat a mudra predavacka mi to odmietla zobrat,,tak som volala veducu,,,vraj ked som ho otvorila uz mi ho nezoberu!!! tak som si otvorila pred nou dalsie 3ks a VSETKY take boli,,,,tak mi vratila peniaze,,,ale stalo ma to nervy,cas,,,no uz tam nechodim,aj ked to mam pri dome :O( niesom manager predaja ani nic podobne,ale ked vidim vo vypnutom chladiacom boxe REDBULL nahadzane v spine teple flase od KOFOLY tak mi to akosi nejde dokopy...tak som si vyliala dusu :O)